2022-03-22 12:04:01• hírek • közlemény

Nagy sikerrel zárult az Expo Home újabb kiadása Szatmárnémetiben - Képgaléria

Szatmárnémeti adott otthont a hétvégén az Expo Home rendezvény második kiállításának, amely ezúttal a bútoripari termékekre helyezte a hangsúlyt. Az eseményre az AuShopping bevásárlóközpontban a Cinema Laserplexx  galériájában került sor, 2022. március 18-20. között, ahol több mint ezer résztvevő fordult meg.

Az esemény iránti érdeklődés mind a látogatók, mind a kiállítók részéről egyértelműen megnövekedett, amely a szervezők számára azt igazolja vissza, hogy a szatmári közönségnek igénye van a minőségi rendezvényekre. Az Expo Industry Szatmár és a Skyline Events éppen emiatt arra törekszik, hogy ez a rendezvény a jövőben is megőrizze színvonalát, hogy a résztvevők számára minőség és szakmaiság tekintetében is a legjobbat tudja nyújtani.


A tavalyi évben, amikor első alkalommal került sor a rendezvényre, a szervezők gyakorlatilag még csak tapogatták a terepet, azt igyekeztek felmérni, hogy van-e kellő érdeklődés a minőségi bútoripari termékek iránt, és egyáltalán milyen igények merülnek fel a vállalkozók és a vásárlók részéről. A szervezők szerint ebben az évben sikerült szintet lépnie a rendezvénynek.


 "Egyértelműen látjuk, hogy az Expo Home rendezvényünk második kiadása sikeresebb lett az első alkalommal szervezett kiállításnál. Ez a tény pedig  arra ösztönöz bennünket, hogy haladjunk tovább a kijelölt úton, semmiképpen se álljunk meg ennél a pontnál. Nagyon szeretnénk, ha egy rendszeresen visszatérő, de mindig megújulni képes rendezvényt tudnánk kínálni, amelynek konkrét hozadéka is van a résztvevők számára” – mondta Bura-Maksay István-Péter főszervező.


A rendezvényen jelenlévő kiállítók személyesen találkozhattak a vásárlóikkal, ez pedig több tekintetben is előnyt jelent: egyrészt, mert így első kézből gyűjthettek tapasztalatot az aktuális piaci igények, a leginkább keresett termékek vonatkozásában, másrészt azért, mert már ott a helyszínen több termékrendelés is megvalósult.


 A rendkívüli érdeklődést látva a szervezők azt ígérik, hogy a rendezvény tovább fejlődik a jövőben, ezáltal is próbálnak majd köszönetet mondani a kitüntetett figyelemért a kiállítóknak és a közönségnek. A szervezők ugyanakkor hangsúlyozzák: továbbra is elkötelezettek a megye bútoripari szereplőinek felkarolása és támogatása mellett.


Az Expo Industry Szatmár és a SkyLine Events hamarosan más iparágakat is érintő, újabb nagyszabású rendezvényekkel jelentkezik Szatmárnémetiben.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: